Loading…
logo
{{ Notifications.unread_notifications }}

Søg priser på f.eks. lego

Om os

Hvad laver vi

Vi er ikke bare en anden prissøgemaskine. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det bedste tilbud til den rigtigt pris fra den rigtige netshop. For at gøre det muligt har vi brugt rigtigt lang tid på at bygge en platform som kan håndtere denne opgave, resultatet blev: prisguide.ekstrabladet.dk

Ekstrabladet Prisguide søger ikke kun hos de butikker som aktivt tilmelder sig, vi undersøger alle de netshops vi kan finde på nettet.

Ekstrabladet Prisguide levere en søgealgoritme som virker uanset om du søger i bløde kategorier som mode eller fritid, men også i hårde kategorier som elektronik og hvidevarer. Vi tager fuld nyttet at de data vi kan finde.

Ekstrabladet Prisguide giver dig mulighed for at involvere dig som bruger af servicen, her på sitet har du mulighed for at anmelde og diskutere både på butikker og produkter sammen med andre brugere.

Hvem er vi

Firmaet bag prisguide.ekstrabladet.dk er dansk og hedder Pricecloud ApS. Vi er nye på det europæiske prissammenligningsmarked.

Det er vigtigt for at have de bedste resourser til rådighed, derfor arbejder vi som et distributeret team, hvilket indebærer at vi kan rekrutere de beste folk fra hele verden uanset hvor de befinder sig. Eksempelvis har vi medarbejdere i Thailand, Sverige, Spanien, Phillipinerne, Ukraine, Mexico og US.

Pricecloud ApS er ejet af Search Engine Marketing Sweden AB og Holmø Holding ApS

Besøg: www.holmoe.dk og www.searchenginemarketingsweden.se for mere information

Vores team

no picture available
Nicolai
CEO
no picture available
Martin
about.cno
no picture available
Umar
Udvikler
no picture available
Arthur
Sys-Admin
no picture available
Dan
Udvikler
no picture available
Pavlo
Udvikler
no picture available
Sergi
Udvikler
no picture available
Michelle
Administration
=='dk')

Vi støtter:

Miljøvenligpakning