Loading…
logo
{{ Notifications.unread_notifications }}

Søg priser på f.eks. lego

Hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores email: info@pricecloud.dk hvis du har problemer med nogle af vores funktioner, vi vil med glæde hjælpe dig videre.

Vi kan ikke hjælpe dig med din ordre, selvom du er blevet henvist via vores side for produkt eller leverings spørgsmål kontakt venligt netshoppen direkte. Du kan finde netshoppens kontakt detaler på deres respektive profiler her på siden eller direkte på netshoppens hjemmeside.

Ofte stilelde spørgsmål

Sprøgsmål

Hvordan tjener i penge?

Svar

Vores tjeneste er gratis at bruge for både brugere og netshops, når det er sagt er det ikke gratis at drive en tjeneste som pricecloud, derfor giver vi netbutikkerne mulighed for at tilkøbe sig ekstra eksponering..


Sprøgsmål

Hvad gør i anderledes?

Svar

Vi er klar over at der findes massere af forrygende prissammenligningstjenester derude, men vi mener vi levere en tjeneste som har lidt ekstra, bla. sammenligninger vi ikke kun priser på butikker som tilmelder sig vores site, men har en robot teknologi som scanner nettet for priser dagligt, derudover tilbyder vi mulighed for at brugere kan involvere sig i diskussioner rundt omkring på sitet


Sprøgsmål

Jeg ejer eller administrere en netshop, hvordan bliver jeg listet hos jer med mine produkter?

Svar

We kan indhendte priser fra næsten alle butikker, men er du endnu ikke at finde i vores index, kan du benytte fuktionen foreslå netshop og tilmelde din netshop den vej, så kommer vi forbi dit site og henter priser så hurtigt det er muligt


Sprøgsmål

Hvorfor skal jeg tilmelde mig?

Svar

Det er ikke et krav at du tilmelder dig som bruger for at benytte vores søgefunktioner, men det er påkrævet for at du kan deltage i diskussioner samt tilføje anmeldelser, det er ganske gratis at tilmelde sig.


Sprøgsmål

Er min data sikker?

Svar

Ja, vi sælger eller vidergiver ikke dine informationer til andre, kun enkelte betroede medarbejdere har adgang til dine data.


Sprøgsmål

Hvorfor skal jeg bruge facebook til at logge ind med?

Svar

Vi mener generalt at der er rigeligt med kontoer rundt omkring på nettet at holde styr på, derfor har vi valgt at du kan benytte facebook til at logge på vores tjeneste med, det er ganske enkelt nemmere for både jer og os.